SEF 2019 KYIV: дізнайтеся, як буде виглядати енергетика майбутнього

Новини

З 16 по 18 жовтня в Києві пройде 11 Форум і Виставка сталої енергетики Центральної і Східної Європи SEF 2019 KYIV, де будуть представлені новітні технології та рішення альтернативної енергетики, технології енергосбереження і інтелектуальні енергетичні системи. Будутьобговорені глобальні тренди і найважливіші питання, пов’язані з сонячною енергетикою , водневої, вітро- і біоенергетикою, енергоефективністю, фінансові та юридичні аспекти розвитку проектів відновлюваної енергетики. У SEF 2019 KYIV візьмуть участь понад 600 делегатів, які представлять 37 країн світу, серед яких – директори найбільших міжнародних компаній, інвестори та виробники в сфері сталої енергетики.

SEF 2019 KYIV: дізнайтеся, як буде виглядати енергетика майбутнього

У 2019 найважливішою проблемою, яка буде розглянута на SEF 2019 KYIV, буде менеджмент зеленої генерації для створення більш надійної, гнучкою, швидкої та інтелектуальної інфраструктури. Головний стимул для прискорення будівництва нових об’єктів відновлюваної енергетики – це діджіталізація галузі та використання штучного інтелекту, що вже в найближчій перспективі призведе до корінної зміни ландшафту індустрії.

SEF 2019 KYIV: дізнайтеся, як буде виглядати енергетика майбутнього

В рамках SEF 2019 KYIV пройде найбільша виставка в Центральній і Східній Європі, на якій буде представлено найновіші технології, найсучасніше обладнання, новітні інженерні рішення, інноваційні ідеї та сучасні сервіси для ефективного та швидкого розвитку бізнесу. У Виставковому центрі буде представлено більше 150 експонентів – це будуть лідери галузі, головні гравці в сфері альтернативної енергетики та драйвери галузі, які власними рішеннями та розробками здатні змінити нині існуючу європейську енергетичну систему координат. Тут же будуть представлені стенди провідних світових виробників обладнання для сонячних електростанцій – сонячні панелі, інвертори, програмне забезпечення, необхідні матеріали і комплектуючі. На виставці можна буде ознайомитися з самими інноваційним і передовими рішеннями для вітроенергетики і біоенергетики, отримати вичерпні інженерні консультації та детально дізнатися про нові перспективи бізнесу в сфері альтернативної енергетики.

Lost Password